Maak van 2019 je beste jaar ooit!

Er is veel veranderd het afgelopen jaar: er zijn nieuwe initiatieven opgedoken, nieuwe Facebookgroepen, nieuwe concullega’s, nieuwe technologieën die je onder de knie moet zien te krijgen,… Soms lijkt het niet eens alsof je ter plaatse trappelt of zelfs een aantal stappen achteruit zet. Dan slaat de paniek echt toe. Maar met paniek ben je niets. Angst is de slechtste leider die je je maar kan inbeelden.

Tijd om er iets aan te doen! Tijd voor een plan! Tijd om een strategie uit te denken waardoor 2019 mijn beste jaar ooit wordt!

En ik wil niet dat 2019 enkel en alleen voor mij het beste jaar wordt. Ik wil ervoor zorgen dat jij er ook het beste jaar ooit van kunnen maken voor je zelfstandige activiteit of je blog. Dus heb ik een kleine mini-cursus gemaakt met een aantal zaken om over na te denken, een aantal zaken om in te plannen en een aantal bestanden waarmee je aan de slag kan. Gratis ende voor de niets. Hoera! We vliegen er in vanaf maandag 10 december. Gedurende een week krijg je iedere dag een mailtje van mij met de nodige denk- en doe-opdrachten zodat je tot een draaiboek komt om van 2019 een geweldig jaar te maken.

Dus wil je graag een plan, een strategie, een draaiboek of hoe je het ook wil noemen, uitwerken voor 2019, schrijf je dan zeker in via het onderstaande formulier.

 

Helaas. De inschrijvingen voor
deze challenge zijn gesloten. 

Pin It on Pinterest

Share This